Antikorozijski premaz PM-KOROCINK-T (1kg)

Je enokomponenten antikorozijski cinkov premaz izdelan na osnovi sintetičnih smol, odporen proti vodi in mehanskim obremenitvam. Glede na kakovost zamenjuje minijev premaz pri zaščiti vseh železnih in jeklenih konstrukcij. Primeren je za zaščito delov, ki se ne dajo peskati.

Dobava - predvidoma 2 - 3 dni

  • Proizvajalec:Cinkarna Celje
  • Koda:PM-KOROCINK-T
  • Informativna teža:1,00 kg/kos
10,77 €/kos vključno z DDV
|

Podroben opis

Je enokomponenten antikorozijski cinkov premaz izdelan na osnovi sintetičnih smol, odporen proti vodi in mehanskim obremenitvam. Glede na kakovost zamenjuje minijev premaz pri zaščiti vseh železnih in jeklenih konstrukcij. Primeren je za zaščito delov, ki se ne dajo peskati. Čas sušenja: na dotik 1 uro pri temperaturi 20° C, med dvema premazoma je 12 ur, premaz je popolnoma suh v 24 urah.

Tehnične lastnosti

količina: 1 kg
namembnost: za kovino
barva: siva

Dokumenti

varnostni list: korocink_t.pdf

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki