Temeljni premaz REKON-T.1.25 (SIVA 2,5kg)

Temelj, z visoko vsebnostjo antikorozivnih pigmentov (cinkov fosfat). Za zaščita materialov iz železa, cinkane pločevine. Primeren je tudi za dodatne popravke ali prekrivanje poškodb. Preko njih je možno uporabljati za končno obdelavo tudi dvokomponentne barve.

Dobava - predvidoma 2 - 3 dni

  • Proizvajalec:Konem color
  • Koda:REKON-T.1.25
  • Informativna teža:2,50 kg/kos
24,66 €/kos vključno z DDV
Redna cena: 30,83 €, Prihranite: 6,17 €
|

Podroben opis

Temelj, z visoko vsebnostjo antikorozivnih pigmentov (cinkov fosfat). Za zaščita materialov iz železa, cinkane pločevine. Primeren je tudi za dodatne popravke ali prekrivanje poškodb. Preko njih je možno uporabljati za končno obdelavo tudi dvokomponentne barve.

UPORABA: temeljni premaz za naprave, ograje, kovinski izdelki, kovinske konstrukcije, katere se zaključuje s protipožarno barvo, izdelava poljedelskih strojev,..

LASTNOSTI: odporen na vodo in korozijo. Odlikuje ga visoka kompaktnost in kemijska odpornost.

NAČIN UPORABE: površina mora biti razmaščena, suha ter brez prahu. Temperatura površine mora biti nad +5 °C. Temelj dobro premešamo in razredčimo; za klasično brizganje 15-20% ; čopič, valjček 10% ; airless 0-5% odvisno od pritiska ter velikosti šobe.

ČAS SUŠENJA: (prašno suho) 15-20 min, 1 ura (suho na dotik ). Čas med nanosi je minimalno 30 min. Teoretična poraba je 125 g/m2 pri nanosu debeline 40 µm suhega filma.

Tehnične lastnosti

količina: 2,5 kg
namembnost: za kovino
barva: siva

Dokumenti

varnostni list: temeljna_barva_REKON.pdf

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki