Motor za drsna vrata Nice ROBUSKIT600

Komplet za drsna vrata Nice ROBUSKIT600 je namenjen pogonu drsnih vrat do maksimalne teže 600 kg. Nov model (motor nove generacije) s 24 V tehniko, elektronsko regulacijo hitrosti in moči, sistem za zaznavanje ovire, avtomatska nastavitev časa delovanja, mehki zagon in počasno ustavljanje.

Dobava - predvidoma 2 - 3 dni

 • Proizvajalec:Nice
 • Koda:ROBUSKIT600
 • Informativna teža:15,00 kg/kpl
 • Redna cena brez DDV:397,25 €/kpl
 • Redna cena:484,65 €/kpl
|

Podroben opis

Komplet za drsna vrata Nice ROBUSKIT600 je namenjen pogonu drsnih vrat do maksimalne teže 600 kg. V primeru, da se vaša vrata po teži približujejo zgornji meji, vam svetujemo izbiro močnejšega motorja.

Uporabniku prijazen: s tehnologijo BlueBUS, ki omogoča z dvožilnim napajalnim kablom priklop in krmiljenje do 7 parov fotocelic iz družine MoonBUS.

Praktičen: s krmilno enoto in PS124 baterijo s polnilcem (dodatna oprema) nameščeni znotraj motorja in povezani s pomočjo preprostega priključka.

Napreden: s 24 V tehniko in elektronsko regulacijo hitrosti in moči. Opremljen s senzorjem temperature, ki prilagodi moč motorja vremenskim razmeram in istočasno prilagodi termalno zaščito. Z nastavitvijo master/slave je možno sinhronizirati dva motorja in tako avtomatizirati dvokrilna drsna vrata, z odpiranjem vsakega krila v svojo smer.

Pameten: s sistemom za zaznavanje ovire in avtomatsko nastavitev časa delovanja. Samodiagnoza z utripajočo lučjo.

Varen: možna nastavitev mehkega zagona in počasnega ustavljanja.

Zelo tih: pogonski motor z ležaji.

Komplet vsebuje:

 • 1x elektromehanski pogon RB600 s krmilno elektroniko,
 • 1x sprejemnik OXI,
 • 1x dvokanalni oddajnik ON2,
 • 1x par fotocelic MOFB,
 • 1x utripajoča luč MLBT z integrirano anteno,
 • 1 x ključno stikalo MOSE.

Načrt vgradnje

Načrt artikla

1. Robus 2. Oddajnik 3. Fotocelica vgrajena v stebriček 4. Fotocelica 5. Utripajoča luč 6. Ključno stikalo 7. Senzor za občutljivi rob* 8. Solarni panel SYP* 9. Škatla za baterijo PSY24* 10. Multifunkcijski zaslon O-View*

* Dodatna oprema za Solemyo in Opera sistem.

Tehnične lastnosti

napajanje 230 Vac (50/60Hz)
maksimalna teža vrat 600 kg
moč 515 W
razred zaščite IP 44
hitrost 0,31 m/s
delovna temperatura -20 °C ÷ +50 °C
delovni cikli 40 ciklov/uro
zunanje dimenzije 330 x 210 x 303 mm

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki