Pri skupnem znesku košarice nad 500€ z DDV lahko oddate povpraševanje za individulano ponudbo.

1. Povpraševanje in oddaja povpraševanja

Kupec izbere željen izdelek in ga s klikom na gumb "V KOŠARICO" naloži v košarico. Po zaključenem nalaganju izdelkov v košarico s klikom na gumb "ODDAJ POVPRAŠEVANJE" dostopi do obrazca za oddajo povpraševanja. V obrazec kupec vpiše vse potrebne podatke in odda povpraševanje s klikom na gumb "ZAKLJUČI POVPRAŠEVANJE". V primeru uspešno oddanega povpraševanja, se vam po oddaji izpiše potrditveni tekst in hkrati prejmete obvestilo po elektronski pošti, s tem je povpraševanje sprejeto v čakalno vrsto. Če tega teksta ne vidite in hkrati ne prejmete potrditvenega emaila, pomeni da je prišlo bodisi do tehnične napake, ali napačno vnešenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč.

2. Priprava predračuna

Ponudnik povpraševanje pregleda, preveri dobavljivost izdelkov in kupcu po elektronski pošti pošlje predračun. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

3. Potrdilo predračuna

Po prejetju predračuna ima kupec 5 dni časa, da ga potrdi. V kolikor predračuna v roku ne potrdi, je smatran kot preklican.