1. Naročilo in oddaja naročila

Kupec izbere željen izdelek in ga s klikom na gumb "V KOŠARICO" naloži v košarico. Po zaključenem nalaganju izdelkov v košarico s klikom na gumb "ODDAJ NAROČILO" dostopi do obrazca za naročanje izbranih izdelkov. V obrazec kupec vpiše vse potrebne podatke in odda naročilo s klikom na gumb "ZAKLJUČI NAKUP". V primeru uspešno oddanega naročila, se vam po oddaji izpiše potrditveni tekst in hkrati prejmete obvestilo/pogodbo (pogodba je v Slovenskem jeziku) po elektronski pošti, s tem je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Če tega teksta ne vidite in hkrati ne prejmete potrditvenega emaila, pomeni da je prišlo bodisi do tehnične napake, ali napačno vnešenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč. Na tej stopnji ima kupec možnost preklicati oziorma popravi naročilo preko elektronske pošte ali telefona 05/6626 093. Upoštevali bomo vse vaše pripombe, napake ali popravke k naročilu.

2. Naročilo potrjeno

Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču, je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavni rok zelo dolg in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo izdelek odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale izdelke iz naročila pa po izbiri kupca, ali dobavi, ali pa celotno naročilo stornira. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji sklenjena.

3. Blago odposlano

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

Načini plačila in plačilni pogoji

1. Plačilo po povzetju (pravne osebe do 420,00 €)

V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), to možnost označite pri postopku zaključka nakupa. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov.

2. Plačilo po ponudbi - s predhodnim nakazilom

V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, to možnost označite pri postopku zaključka nakupa. Po potrditvi naročila, bomo preverili dobavljivost naročenega blaga in vam karseda hitro skupaj s to informacijo poslali ponudbo. S to ponudbo nato (preko KLIKA ali drugih e-bank, na banki...) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago v obljubljenem dobavnem roku odpremili preko dostavne službe na vaš naslov. Če pa ste v naročilu označili osebni prevzem, pa vas bomo kontaktirali za prevzem, takoj ko bo blago za to pripravljeno. Blago prevzamete na izdajnem mestu, ki je odprto vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 08.00 in 16.00 uro na naslovu Gombač d.o.o., Industrijska cesta 6 v Izoli.

3. Plačilo z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu pri nas (pri plačilu z gotovine je največji znesek za pravne osebe do 420,00 €)

V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na našem izdajnem mestu Gombač d.o.o., Industrijska cesta 6 v Izoli, to možnost označite pri postopku zaključka nakupa. Pri prevzemu na sedežu podjetja lahko plačate z gotovino oziroma plačilno kartico.

Kupoprodajna pogodba

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. En izvod te pogodbe se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po izvedenem uspešnem naročilu. Dostop do te pogodbe kasneje potrošniku omogoči ponudnik, kupec lahko izvod/kopijo te pogodbe naroči preko elektronske pošte info@gombac.si ali telefona 05/6626 093. Ponudnik nato ta izvod pošlje kupcu v elektronski obliki na željen mail naslov kupca. Registrirani uporabniki lahko svoja pretekla naročila pregledujejo v s svojem uporabniškem računu.

Račun

Račun za nakupljene izdelke in storitve boste prejeli skupaj s paketom z nakupljenim blagom. Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.