V boju z vedno večjo količino neželene oziroma vsiljene pošte (SPAM) ponudniki internetnih storitev in programske opreme vedno znova uvajajo nove filtre za neželeno pošto. Nehote je tako ogromno zakonitih elektronskih sporočil napačno označenih kot vsiljena pošta in ta sporočila niso dostavljena v nabiralnik prejete pošte (INBOX). Ta napačno označena sporočila so posledično blokirana, dostavljena v mape za vsiljeno ali množično pošto ali celo samodejno izbrisana.

To je lahko razlog, zakaj ne prejemate pomembnih informacij, ki vam jih pošilja gombac.si oziroma zamudite naše novice, dogodke in promocije.

Če je bilo gombac.si elektronsko sporočilo dostavljeno v vašo mapo za Nezaželjeno/Vsiljeno/Spam pošto, poskusite dodati naslov gombac.si v vaš imenik ali na seznam kontaktov.

Če ta možnost ni na voljo, poskusite premakniti sporočilo v vašo mapo za Prejeto pošto ali ga posredujte sami sebi.

Če bodo tudi naslednja sporočila filtrirana, pokličite ali pišite tehnični podpori vašega ponudnika internetnih storitev ali filtrov za vsiljeno pošto ter se pri njih pozanimajte, kako lahko zagotovite prejemanje elektronske pošte z naslova gombac.si.