Kovan okrasni svečnik SV01

Kovan okrasni svečnik, pobarvan v črno barvo in na izbiro ročno patiniran v štiri odtenke patine (bakreno, srebrno, zeleno in zlato).

Dobava - predvidoma 7 - 10 dni

  • Proizvajalec:Gombač
  • Koda:SV01
  • Informativna teža:0,32 kg/kos
15,19 €/kos vključno z DDV

Popusti na količino

  • 15 kos- 30 %
Dodatne možnosti
Patina barva
|

Podroben opis

Kovan okrasni svečnik, pobarvan v črno barvo in na izbiro ročno patiniran v štiri odtenke patine (bakreno, srebrno, zeleno in zlato).

Tehnične lastnosti

premer: 115 mm
višina: 70 mm

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki