Poštni nabiralnik 109A

Poštni nabiralnik iz aluminija ter prašno barvan v RAL 9005 (črna). Na sprednji strani ima reliefni simbol ter odpiralno loputo za pošto. Njegova velikost je 90 x 260 x 410 mm.

Dobava - predvidoma 2 - 3 dni

  • Koda:109A
  • Informativna teža:1,90 kg/kos
34,64 €/kos vključno z DDV
Redna cena: 43,30 €, Prihranite: 8,66 €
|

Podroben opis

Poštni nabiralnik iz aluminija ter prašno barvan v RAL 9005 (črna). Na sprednji strani ima reliefni simbol ter odpiralno loputo za pošto. Njegova velikost je 90 x 260 x 410 mm.

Tehnične lastnosti

zunanje mere: 90 x 260 x 410 mm
odprtina za pošto: 220 x 35 mm
zaklepanje: Cilindrična ključavnica z dvema ključema

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki