Varilna spona-kaplja 1100/E-40 (nosilnost 15 kg)

Dvodelna varilna spona za vrata, narejena iz železa ter nosilnosti 15 kg. Njena velikost je Ø10 x 40 mm. Spona ima medeninast sornik in podložko.

Dobava - predvidoma 2 - 3 dni

0,94 €/kos vključno z DDV

Popusti na znesek

  • > 200,00 €-6%
  • > 400,00 €-8%
  • > 600,00 €-10%
|

Podroben opis

Dvodelna varilna spona za vrata, narejena iz železa ter nosilnosti 15 kg. Njena velikost je Ø10 x 40 mm. Spona ima medeninast sornik in podložko.

Tehnična risba

Načrt artikla

Artikel A B C D Ø Nosilnost
1100/E-40 40 18 10 12 6 15 kg

Tehnične lastnosti

velikost: Ø10 x 40 mm
nosilnost: 15 kg
sornik: Medeninast Ø6 mm

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki