Ključavnica za vrata 73-40

Ključavnica za vrata z ohišjem iz aluminija v RAL 9005 (črni) barvi, narejena za hitro montažo. Montira se na cev 40 x 40 mm.

Dobava - predvidoma 2 - 3 dni

  • Proizvajalec:Comunello
  • Koda:73-40
  • Informativna teža:1,40 kg/kos
55,82 €/kos vključno z DDV
Redna cena: 69,77 €, Prihranite: 13,95 €

Popusti na količino

  • 3 kos- 26 %
|

Podroben opis

Ključavnica za vrata z ohišjem iz aluminija v RAL 9005 (črni) barvi, narejena za hitro montažo. Montira se na cev 40 x 40 mm.

Tehnična risba

Načrt artikla

Artikel Za cev Barva
73-40-RAL9005 40 x 40 RAL 9005 (črna)

Tehnične lastnosti

za montažo na cev: 40 x 40 mm

Ugodnosti

Osebni popust

10%   Osebni popust na izbrane izdelke je namenjen rednim strankam spletnega mesta gombac.si in je odvisen od količine opravljenih nakupov. Osebni popust se ne sešteva z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in velja samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Ob registraciji v spletnem mestu dobite 5% osebnega popusta

Akcijske cene

10%   Akcijske cene se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu gombac.si. Navedene so pri posameznih izdelkih.

Količinski popusti

Količinski popusti   Pri naročilu večjega števila enakih izdelkov, vam v spletnem mestu gombac.si omogočamo dodatne popuste na količino. Količinski popusti se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu. Navedeni so pri posameznih izdelkih.

Popusti na znesek

Popust na znesek   Popusti na končni znesek so odvisni od zneska nakupa. Večji nakup, višji popust. Popusti na izdelke so različni, odvisno od kategorije izdelka. Popusti na končni znesek se ne seštevajo z ostalimi ugodnosti spletnega mesta in veljajo samo za nakupe opravljene v spletnem mestu.

Sorodni izdelki